Η ιστορία μου

Ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης, MD, PhD, FISHRS είναι Χειρουργός Κεφαλής & Τραχήλου και επιστημονικός διευθυντής της Anastasakis Hair Clinic. Ο Dr. Αναστασάκης είναι ένας από τους λίγους μη αμερικανούς ιατρούς στον κόσμο στον τομέα της Μεταμόσχευσης Μαλλιών, ο οποίος έχει λάβει τη διάκριση “Experience Route” ως διπλωματούχος του Αμερικάνικου Συμβουλίου Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ABHRS). Είναι μέλος της ISHRS και συμμετέχει ενεργά κάθε χρόνο στην ετήσια παγκόσμια συνάντηση της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών από το 2009 ως λέκτορας και συντονιστής. Επιπλέον είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Έλληνας ιατρός που συμμετέχει στη δεκαμελή Ad Hoc Committee on Issues Pertaining to the Unlicensed Practice of Medicine της ISHRS, μέλη της οποίας είναι και διεθνώς αναγνωρισμένες προσωπικότητες στον χώρο της μεταμόσχευσης μαλλιών, όπως ο Dr. Paul T. Rose, MD, JD (πολυβραβευμένος ιατρός, ηγέτης της μεταμόσχευσης μαλλιών παγκοσμίως, με πολλές έρευνες και μεγάλη αρθογραφία) και ο Dr. Robert S. Haber, MD.

Η Ad Hoc Committee on Issues Pertaining to the Unlicensed Practise of Medicine πραγματεύεται θέματα που μπορεί να προκύπτουν από μη εξειδικευμένους ιατρούς ή μη ιατρούς. Λόγω του ότι είναι από τους πρώτους ιατρούς που έχει θίξει ουκ ολίγες φορές το θέμα των μεταμοσχεύσεων μαλλιών από μη ιατρούς με πολύ σοβαρές συνέπειες για τους ενδιαφερόμενους, έχει οριστεί ISHRS Ambassador και πρόεδρος της ISHRS Ambassador for PATIENT Safety Subcommittee.

Οι αρμοδιότητες της συγκεκριμένης υπο-επιτροπής αφορούν στην ενημέρωση της ISHRS για νομοθετικά αλλά και ρυθμιστικά θέματα που απευθύνονται σε ιατρούς μεταμόσχευσης μαλλιών, αλλά και σε τυχόν κακές πρακτικές που εφαρμόζονται από μη ιατρούς. Στις 13 Νοεμβρίου 2019, στην κλειστή συνεδρίαση του Board of Governors που έγινε στο τελευταίο συνέδριο της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS) στη Bangkok, ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης ανακυρήχθηκε παμψηφεί ως Fellow Member της ISHRS. Επίσης είναι ο πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Μεταμόσχευσης & Αποκατάστασης Τριχωτού (ΕΛΑΜΑΤ), του τοπικού παραρτήματος της ISHRS στην Ελλάδα.

Οι αρμοδιότητες της συγκεκριμένης υπο-επιτροπής αφορούν στην ενημέρωση της ISHRS για νομοθετικά αλλά και ρυθμιστικά θέματα που απευθύνονται σε ιατρούς μεταμόσχευσης μαλλιών, αλλά και σε τυχόν κακές πρακτικές που εφαρμόζονται από μη ιατρούς. Στις 13 Νοεμβρίου 2019, στην κλειστή συνεδρίαση του Board of Governors που έγινε στο τελευταίο συνέδριο της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS)

στη Bangkok, ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης ανακυρήχθηκε παμψηφεί ως Fellow Member της ISHRS. Επίσης είναι ο πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Μεταμόσχευσης & Αποκατάστασης Τριχωτού (ΕΛΑΜΑΤ), του τοπικού παραρτήματος της ISHRS στην Ελλάδα.

Ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης, MD, PhD, FISHRS είναι Χειρουργός Κεφαλής & Τραχήλου και επιστημονικός διευθυντής της Anastasakis Hair Clinic. Ο Dr. Αναστασάκης είναι ένας από τους λίγους μη αμερικανούς ιατρούς στον κόσμο στον τομέα της Μεταμόσχευσης Μαλλιών, ο οποίος έχει λάβει τη διάκριση “Experience Route” ως διπλωματούχος του Αμερικάνικου Συμβουλίου Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ABHRS). Επιπλέον, από το Σεπτέμβριο του 2016 είναι μέλος της αρμόδιας για την προφορική εξέταση των υποψηφίων, εξεταστικής επιτροπής του ανωτέρω συμβουλίου, ενώ έχει διατελέσει και Αντιπρόεδρος του Board of Governors του ABHRS.

Είναι μέλος της ISHRS και συμμετέχει ενεργά κάθε χρόνο στην ετήσια παγκόσμια συνάντηση της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών από το 2009 ως λέκτορας και συντονιστής. Επιπλέον είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Έλληνας ιατρός που συμμετέχει στη δεκαμελή Ad Hoc Committee on Issues Pertaining to the Unlicensed Practice of Medicine της ISHRS, μέλη της οποίας είναι και διεθνώς αναγνωρισμένες προσωπικότητες στον χώρο της μεταμόσχευσης μαλλιών, όπως ο Dr. Paul T. Rose, MD, JD (πολυβραβευμένος ιατρός, ηγέτης της μεταμόσχευσης μαλλιών παγκοσμίως, με πολλές έρευνες και μεγάλη αρθογραφία) και ο Dr. Robert S. Haber, MD. Η Ad Hoc Committee on Issues Pertaining to the Unlicensed Practise of Medicine πραγματεύεται θέματα που μπορεί να προκύπτουν από μη εξειδικευμένους ιατρούς ή μη ιατρούς. Λόγω του ότι είναι από τους πρώτους ιατρούς που έχει θίξει ουκ ολίγες φορές το θέμα των μεταμοσχεύσεων μαλλιών από μη ιατρούς με πολύ σοβαρές συνέπειες για τους ενδιαφερόμενους, έχει οριστεί ISHRS Ambassador και πρόεδρος της ISHRS Ambassador for PATIENT Safety Subcommittee. He has also been awarded twice (2020, 2022) the “Medical Influencer of the Year Award” for his educational social media and traditional media campaigns that have influenced the decisions of countless patients towards the proper direction.

Awards

Best Author Award 2016

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas aspernatur aut odit aut fugit

World's #1 Best-selling Book 2014

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas aspernatur aut odit aut fugit

NYT Best-selling Author 2013

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas aspernatur aut odit aut fugit

"Σκοπός μου είναι μέσα από το σύγγραμμα αυτό να προσφέρω σε συνδέλφους ιατρούς και ασθενείς όλες τις τεκμηριωμένες απαντήσεις για κάθε πιθανό ζήτημα που σχετίζεται με τις AA/FPHL. Διότι τα μαλλιά για τον άνθρωπο δεν είναι απλά ...τρίχες."

Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης, MD, PhD, FISHRS

Need a Speaker for Your Upcoming Event?

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Scroll to Top
This site is registered on wpml.org as a development site.